Поддръжка и обслужване

ПОДДРЪЖКА

ДОСТАВЧИЦИТЕ ИДВАТ И СИ ОТИВАТ;
ПАРТНЬОРИТЕ ОСТАВАТ БЛИЗО ДО СВОИТЕ КЛИЕНТИ.

Поддръжката и почистването на машините са също толкова приоритетни, колкото и зареждането им.
Si Vending Spot работи със собствена система за управление, гарантираща бързо разрешаване на техническите проблеми, точно и своевременно зареждане на машините.

КАЧЕСТВО, СЕЛЕКЦИЯ, КОНТРОЛ:
ТРИТЕ СТЪЛБА НА УСПЕШНИЯ БИЗНЕС.

Предпочитаме да мислим за себе си не само като собственици на вендинг машини, но и като партньори. “Горивото” на работния ден – кафето, не трябва да се подценява и за нас е отговорност да осигуряваме първокласно качество и чиста, приятна среда. Нагласата, че нашите машини са част от нечие меню, ни прави отговорни към подбора на доставчиците ни и обучението във всеки детайл – от техническата поддръжка, до консултантите, всеки служител на Si Vending Spot осъзнава своята роля и принос към цялото.

За нас, нашите служители и избраните доставчици, вендинг бизнесът е много повече от икономическо решение – то е възможност за осъзнаване на ролята на всеки по веригата, така че каквото и да правим, да е с отговорност и добре.

“Ако се движим заедно напред,
тогава успехът идва от самосебе си.”
Хенри Форд

24/7 достъп до Вашата вендинг машина;

Възможност за избор на единична машина или изцяло автоматизиран комплект от машини за топли и студени напитки и закуски.

БЪРЗИ СЕРВИЗНИ УСЛУГИ

ДЕГУСТАЦИЯ НА ВЕНДИНГ ПРОДУКТИ И ИЗБОР

КЪТ ЗА ОТМОРА – Не просто вендинг машини, а умен дизайн и отношение към детайла, коѝто създават приятна среда за почивка.

ХИГИЕНА – С висок стандарт на хигиенното обслужване Вашите машини за топли напитки и храна са често проверявани и цялостно почиствани, за да осигурим приятно вендинг преживяване.

ПОДДРЪЖКА – Екип от дежурна техническа поддръжка се грижи за бързото отстраняване на възникнали проблеми с вендинг машините.

indian sexvideo