За нас

 КОМПАНИЯТА

С над 13 години опит Si Vending Spot е една от водещите фирми, предлагащи вендинг машини. Ние сме на пазара с над 400 вендинг машини, обслужващи над 3,5 милионa клиенти годишно в офиси, в малки, средни и големи предприятия, училища, институции и публични места. Нашата компания разполага с над 20 обучени професионалисти – зареждачи на продукти, техници, търговски представители и офис сътрудници, използващи повече от 25 превозни средства.
От самото начало ние търсим нови предизвикателства и постоянно си поставяме нови цели за постигане, които преследваме с логика, умения, креативност и професионализъм. Смятаме, че това е ключът за устойчивото развитие на фирмата. Ден след ден Si Vending Spot работи със силно желание за растеж и надграждане на постигнатото – философия, която направлява всеки наш избор. Искаме да откриваме нови хоризонти, да обогатяваме опита си и да продължим да се развиваме, за да отговорим на непрестанно повишаващите се изисквания на партньорите, с които работим. Това са нашите принципи и те имат за цел да предвидят нуждите на клиента с персонализирани решения, иновативни технологии и все по-комплексни услуги. Посрещаме новите бъдещи предизвикателства със страст, доверие и ангажираност, готови да прегърнем възможностите, които ни дава този бързо променящ се свят.

 Качеството

Всичко, което ние предлагаме отговаря на най-високите стандарти за качество.

Нашата дефиниция за “качество” е комбинацията от…

Внимателно подбираме нашите доставчици
Кафе и продукти от гама топли напитки са внос от Италия
Реално инвестираме в обучение, за да гарантираме най-високо качество на услугата по отношение на грижата за клиента, хигиена, безопасност, технология
Вярваме, че детайлите имат значение!
Редовното тестване на качеството на кафето
Проучваме удовлетвореността на потребителите за предлаганите от нас услуги и изпреварваме техните потребности

 Сертификати

Си Вендинг Спот е сертифицитрана по ISO 9001: 2015 за своята система за управление на качеството.
ISO 9001: 2015 е световно признат стандарт за управление на качеството, който се предоставя на компании от цял свят, които отговарят или надхвърлят строгите международни стандарти в управлението на качеството. Стандартът се основава на няколко принципа за управление на качеството, включващи силен фокус върху клиентите, включването на ръководството на високо ниво на компанията, процесния подход и непрекъснатото усъвършенстване на предоставяната услуга.
30100080-QM15_BG_2019-03-05
30100080-QM15_EN_2019-03-05
30100080-QM15_EN_IQNet_2019-03-05

 НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ

КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА
Уважение към околната среда – ние се стремим към ефикасно справяне с нашите отпадъци и увеличаваме избора на екологичнипродукти .
КЪМ НАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ
Отдадени сме да управляваме компания, за която нашите служители обичат да работят.
КЪМ КЛИЕНТА
Предлагаме ранообразие от качествени продукти – заедно с нашите партньори и доставчици се стремим да предлагаме широко разнообразие от качествени продукти.
КЪМ ОБЩЕСТВОТО
Подкрепа към обществото – поддържаме различни обществени дейности, инициативи и каузи.

 ОПЦИИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Предлагаме разнообразие от
начини за плащане
– от плащане в брой до
модерни мобилни
начини за разплащане.
Вижте нашата иновативна разплащателна система MatiPay

Хората движещи дизайна на проектите могат да отговорят на широк обхват от бизнес изисквания. Техният опит, съчетан с постоянното желание за намиране на иновативни решения, ни дава възможност да създадем перфектното място, където да се насладите на почивката си.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

Всеки проект може да бъде персонализиран да отговаря на Вашите изисквания.
Това включва естетически елементи, както и вътрешната структурна организация на цялостната зона.

ОДОБРЕНИЕ И ИЗГРАЖДАНЕ

Преди самото изграждане, ние внимателно проучваме обекта, за да представим на клиента по най-добрия начин бъдещия изглед на зоната. След като проектът бъде одобрен, започва неговото реализиране, което се извършва от професионални екипи по точен и бърз начин.

indian sexvideo