За нас

КОМПАНИЯТА

С над 13 години опит Si Vending Spot е една от водещите фирми, предлагащи вендинг машини. Ние сме на пазара с над 400 вендинг машини, обслужващи над 3,5 милионa клиенти годишно в офиси, в малки, средни и големи предприятия, училища, институции и публични места. Нашата компания разполага с над 20 обучени професионалисти – зареждачи на продукти, техници, търговски представители и офис сътрудници, използващи повече от 25 превозни средства.
От самото начало ние търсим нови предизвикателства и постоянно си поставяме нови цели за постигане, които преследваме с логика, умения, креативност и професионализъм. Смятаме, че това е ключът за устойчивото развитие на фирмата. Ден след ден Si Vending Spot работи със силно желание за растеж и надграждане на постигнатото – философия, която направлява всеки наш избор. Искаме да откриваме нови хоризонти, да обогатяваме опита си и да продължим да се развиваме, за да отговорим на непрестанно повишаващите се изисквания на партньорите, с които работим. Това са нашите принципи и те имат за цел да предвидят нуждите на клиента с персонализирани решения, иновативни технологии и все по-комплексни услуги. Посрещаме новите бъдещи предизвикателства със страст, доверие и ангажираност, готови да прегърнем възможностите, които ни дава този бързо променящ се свят.

Качество

КАЧЕСТВОТО НИКОГА НЕ Е СЛУЧАЙНОСТ, А РЕЗУЛТАТ ОТ ИНТЕЛИГЕНТНО НАСОЧЕНИ УСИЛИЯ.

Дефиницията на тези усилия е:

—  Безкомпромисна селекция на доставчици

—  Инвестиция в обучение на персонала като крайъгълен камък на устойчивия успех

—  Отношение към детайла

—  Редовно тестване на качеството на кафето

Като визионери в нашия сектор, ние изпреварваме пазара, развивайки вендинг машините крачка преди всички останали.
Приложението Si.Spot Pay е естественото цифрово разплащане в отговор на пандемичната обстановка и дигиталното време.

 Сертификати

Си Вендинг Спот е сертифицитрана по ISO 9001: 2015 за своята система за управление на качеството.
ISO 9001: 2015 е световно признат стандарт за управление на качеството, който се предоставя на компании от цял свят, които отговарят или надхвърлят строгите международни стандарти в управлението на качеството. Стандартът се основава на няколко принципа за управление на качеството, включващи силен фокус върху клиентите, включването на ръководството на високо ниво на компанията, процесния подход и непрекъснатото усъвършенстване на предоставяната услуга.
30100080-QM15_BG_2019-03-05
30100080-QM15_EN_2019-03-05
30100080-QM15_EN_IQNet_2019-03-05

корпоративна
Социална отговорност

КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА
Ние се стремим към ефикасно справяне с нашите отпадъци и увеличаване избора на екологични и устойчиви продукти и решения.
КЪМ СЛУЖИТЕЛИ НИ
Отдадени сме да управляваме компания, за която нашите служители обичат да работят.
КЪМ КЛИЕНТА
Разнообразна и качествена селекция, носеща италианския почерк на отношение към вкусното кафе и храна.
КЪМ ОБЩЕСТВОТО
Подкрепа с обществени дейности, инициативи и каузи. Адекватно и отговорно присъствие в градската среда и възможност за картово или мобилно разплащане в унисон с противоепидемичните мерки.

 ОПЦИИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Предлагаме разнообразие от
начини за плащане
– от плащане в брой до
модерни мобилни
начини за разплащане.
Вижте нашата иновативна разплащателна система MatiPay

ЕКИП

Дизайн екипът ни подхожда към всяка задача през пълния спектър на изискванията за добър краен продукт – от бизнес нуждите, иновативните решения и пространственото ориентиране, до графичните елементи и бранд идентичността. След тяхната намеса можете да сте сигурни, че вендинг машината ще стои в интегритет с пространството – нещо, с което не много обекти биха могли да се похвалят.

ОДОБРЕНИЕ И ИЗГРАЖДАНЕ

Внимателно проучване на терен и предварително одобрение за пространствен изглед са част от персонализирането – целта ни е новата вендинг структура да пасне така, сякаш е планирана от архитекта на сградата.

indian sexvideo