За нас

КОМПАНИЯТА

Казват, че добрите идеи започват с хубавото кафе и тази максима движи Si Vending Spot напред повече от 16 години. С афинитет към италианския усет за добър живот, качественото еспресо и отношение към детайла, ние правим нов прочит на вендинг културата в България. Пиенето на еспресо от Si Vending се превръща от акт на липса на избор, в желание за вкусна напитка и жест на внимание.

Като съпътстващ елемент от градската среда, ние първи осъзнахме, че вендинг машините са много повече от търговски обект. С подход към дизайна и непрекъснати инвестиции в машинните структури, Si Vending Sport e смислена част от цялостния градски пейзаж.

 

Бавно и поетапно налагаме осъзнаването, че за да живееш качествено, трябва да избираш качеството.

 

И докато някои носталгично гледат към миналото, ние каним бъдещето във функциите и дизайна на машините – апликацията за разплащане Si.Spot Pay е логичният отговор на новото време. Нашият устрем и инвестициите в напреднали за пазара продукти, ни прави сигурни в изпълняването на нашата мисия – да подобрим вендинг културата у нас.

 

Вярваме, че избирайки Si Vending Spot за партньор, вие също поемате по пътя на отговорния бизнес, осъзнал ролята си в общата среда.

Качество

КАЧЕСТВОТО НИКОГА НЕ Е СЛУЧАЙНОСТ, А РЕЗУЛТАТ ОТ ИНТЕЛИГЕНТНО НАСОЧЕНИ УСИЛИЯ.

Дефиницията на тези усилия е:

—  Безкомпромисна селекция на доставчици

—  Инвестиция в обучение на персонала като крайъгълен камък на устойчивия успех

—  Отношение към детайла

—  Редовно тестване на качеството на кафето

Като визионери в нашия сектор, ние изпреварваме пазара, развивайки вендинг машините крачка преди всички останали.
Приложението Si.Spot Pay е естественото цифрово разплащане в отговор на пандемичната обстановка и дигиталното време.

 Сертификати

Си Вендинг Спот е сертифицитрана по ISO 9001: 2015 за своята система за управление на качеството.
ISO 9001: 2015 е световно признат стандарт за управление на качеството, който се предоставя на компании от цял свят, които отговарят или надхвърлят строгите международни стандарти в управлението на качеството. Стандартът се основава на няколко принципа за управление на качеството, включващи силен фокус върху клиентите, включването на ръководството на високо ниво на компанията, процесния подход и непрекъснатото усъвършенстване на предоставяната услуга.
30100080-QM15_BG_2019-03-05
30100080-QM15_EN_2019-03-05
30100080-QM15_EN_IQNet_2019-03-05

корпоративна
Социална отговорност

КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА
Ние се стремим към ефикасно справяне с нашите отпадъци и увеличаване избора на екологични и устойчиви продукти и решения.
КЪМ СЛУЖИТЕЛИ НИ
Отдадени сме да управляваме компания, за която нашите служители обичат да работят.
КЪМ КЛИЕНТА
Разнообразна и качествена селекция, носеща италианския почерк на отношение към вкусното кафе и храна.
КЪМ ОБЩЕСТВОТО
Подкрепа с обществени дейности, инициативи и каузи. Адекватно и отговорно присъствие в градската среда и възможност за картово или мобилно разплащане в унисон с противоепидемичните мерки.

 ОПЦИИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Предлагаме разнообразие от
начини за плащане
– от плащане в брой до
модерни мобилни
начини за разплащане.
Вижте нашата иновативна разплащателна система MatiPay

ЕКИП

Дизайн екипът ни подхожда към всяка задача през пълния спектър на изискванията за добър краен продукт – от бизнес нуждите, иновативните решения и пространственото ориентиране, до графичните елементи и бранд идентичността. След тяхната намеса можете да сте сигурни, че вендинг машината ще стои в интегритет с пространството – нещо, с което не много обекти биха могли да се похвалят.

ОДОБРЕНИЕ И ИЗГРАЖДАНЕ

Внимателно проучване на терен и предварително одобрение за пространствен изглед са част от персонализирането – целта ни е новата вендинг структура да пасне така, сякаш е планирана от архитекта на сградата.

indian sexvideo