гр. Габрово, ул. "Неофит Рилски" №7

Сладолед за всеки – на една ръка разстояние!

„Си Вендинг Спот“ предоставя за своите клиенти нашата най-нова италианска вендинг машина за сладолед – „VENDO“ FRIGO INTELLIGENTE – Вертикален дисплеен фризер за сладолед на самообслужване!
Изживейте нови и приятни усещания с изкушаващата вендинг машина за сладолед и за свежи пресни храни. Автоматите са от висок клас, с модерна визия и са изключително подходящи за комбиниране с други кафе-автомати и машини за продажба на пакетирани хранителни продукти, за бира и безалкохолни, за сандвичи и готови храни, с диспенсъри за вода и др.

Обогатете и разнообразете местата за почиване в предприятието си с още една прекрасна вендинг услуга – машина за сладолед! Чудесно допълнение към релакс зоните и всеки вендинг корнер за отдих и кратка почивка! Насладете се на удоволствието да пазарувате без това да Ви коства излишно време и далечно разхождане! Богат и разнообразен асортимент от артикули, безкасово плащане, бързо, лесно и удобно! Разнообразие от сладоледи за всеки вкус – винаги на една ръка разстояние от Вас и от работното Ви място!

„VENDO“ FRIGO INTELLIGENTE е висок дисплеен хладилен шкаф, заемащ много малка площ, подходящ за обекти с ограничено подово пространство. Машината предлага да бъде мърчандайзирана и с добри опции за брандиране като така да бъде незабавно забелязвана от Вашите клиенти и потребители. Регулация на температура, сепаратори, брой кошници.

Машината работи с телеметричната система MatiPay ® с възможност за безконтактно разплащане чрез дебитни и кредитни карти, PayPal, NFC модули, Bluetooth и разбира се най-бързо и лесно чрез мобилни приложения като Si.SpotPay ® ™.

Купете или наемете за сезона едно ново вендинг изкушение в топлите месеци и в разгорещената работна среда! Изненадайте гостите си и зарадвайте служителите си с нов вендинг автомат за сладолед, за готови храни за обяд или пък за пресни и свежи плодове за разкош! Подарете им още по-приятни моменти за кратка почивка чрез награди като бонуси или отстъпки от цената, спонсорирана от Вас почерпка или задържане на по-ниски цени за Вашия персонал. И така ще имате още по-щастливи, по-доволни и по-мотивирани подчинени, повече ефективност и продуктивност в работата, повече признателност, благодарност и взаимно уважение.

Да бъдем партньори!
Само ни потърсете!..

„Си Вендинг Спот“
https://sivendingspot.com/
#TASTEofEMOTION

indian sexvideo