Блог

Si Vending Spot предлага на своите партньори три вида обслужване, които гарантират максимална удовлетвореност:

  • Пълно вендинг обслужване – пълна поддръжказареждане и почистване
  • Хигиенно вендинг обслужване – вендинг машините са винаги проверени и цялостно почистени
  • Техническо вендинг обслужване – непрестанна техническа поддръжка. Едно обаждане и екипът ни ще отстрани бързо всеки възникнал проблем.

Над 350 вендинг машини в София и Габрово. Повече от 12 години политиката на Si Vending Spot не се е променила. Тя е изцяло съобразена с грижата към околната среда. Непрестанно се увеличава избора и на екологични продукти. В подкрепа към обществото, компанията осъществява различни обществени дейности, инициативи и каузи.

Si Vending Spot е повече от собственик на вендинг машини. Фирмата е партньор на малкия, средния и голям бизнес в България и осигурява качествени храни и напитки на своите клиенти. Внедряването на машината, дизайнът на вендинг автомата, трите вида обслужване и грижата към околната среда са сред основните и комплексни процеси, които компанията активно управлява, за да гарантира ненадминато качество.

Si Vending Spot е лидер в предлагането на вендинг машини. Персонализирането на всяка една от тях е от съществено значение за всеки бизнес. Експертите на компанията създават перфектното място за почивка от натоварващото ежедневие. Всички естетически елементи и вътрешната структурна организация на цялостната зона са изцяло съобразени с вашите изисквания.

Ето как Si Vending Spot успява да персонализира всеки вендинг автомат:

  • Екип от професионалисти създават проект на дизайна, отговарящ на всякакви бизнес изисквания
  • изграждат се естетическите елементи и вътрешната организация на цялостната зона
  • след одобрение от страна на бизнес партньора, Si Vending Spot бързо реализира проекта

indian sexvideo