Блог

Превърнете офиса си в още по-приятно място
Създайте удобство и комфортна среда на всички служители!

Подарете им внимание и ги поглезете с уютна работна атмосфера!
Ще е полезно за всички!.. Ще зарадвате всички!..

Машини за офиса!
Ободрете работната атмосфера с едно лесно и практично решение! Направете обедната почивка и кратките паузи между задачите по-приятни с автомат за студени напитки и храни.

Богат асортимент от хранителни изделия –
„Си Вендинг Спот“ ЕООД зарежда своите машини с богат избор на повече от 300 асортимента в своето портфолио за хранителни продукти и напитки. Прилагаме строг контрол на качество и трайност на предлаганите изделия, висока хигиена и редовна поддръжка.

Машините добре се комбинират също и с кафемашини и с диспенсъри / кулери за вода като създават уютен Coffee Corner – кът за отдих и кратка почивка на работното място, предразполагат за социално общуване и сплотяване на колектива, спестяват загуба на време.

Готови сме да отговорим на нуждите във Вашия офис с гъвкави персонализирани решения, съобразени изцяло с Вашите изисквания и специфични условия!
„Си Вендинг“ осигурява цялостно вендинг обслужване – модулни вендинг системи и вендинг автомати за кафе и топли напитки, за пакетирани храни и студени напитки, за топли сандвичи и готови храни, за солени и сладки изделия, сладолед, замразени продукти и още много други.
Осигуряваме професионално обслужване и зареждане на машините, техническа поддръжка и сервиз.

Иновативни автомати с модерна визия –
Машините, които предоставяме са внос от Италия, висок клас, последно поколение, произведени от лидера в производството на вендинг автомати N&W Global Vending (Necta). Предоставят модерна визия и естетически решения за вътрешен и външен монтаж, в единични или в комбинирани структури, според интериора или екстериора! Моделите предлагат пълна гама от продуктова поддръжка – вендинг автомати за кафе и топли напитки, пакетирани солени и сладки изделия, безалкохолни и слабо алкохолни напитки, за топли сандвичи и храни, за сладоледи и замразени продукти, за канцеларски материали, диспенсъри и кулери за трапезна и минерална вода, и мн.др.

Разплащателни системи –
Всички наши автомати разполагат с модул за безконтактно и безкасово разплащане чрез собственото ни мобилно приложение SiSpot.PAY, но също така имат и възможности за поставяне на допълнителни устройства за разплащане с банкноти или с дебитни и кредитни карти.

Престиж и уважение –
За престижа на компанията Ви предлагаме също и варианти за корпоративно спонсориране като бонусна система за частични или безплатни за служителя напитки или продукти.
Позволяват допълнително и опционални възможности за управление и контрол за използване на делегиран бюджет на всеки служител чрез NFC чип, жетони и дори опции за Freevend.

Креативен подход за Вашата реклама –
Рекламирайте чрез нас и използвайте нашите рекламни площи и чаши!
„Си Вендинг Спот“ ЕООД разполага с професионален екип, който се грижи и контролира визията на вендинг автоматите, поставени на обектите и които обслужваме. Проявяваме гъвкавост в това отношение и имаме възможност да задоволим Вашите естетически желания.
като осигуряваме съобразна визия с възможности за брандиране и афиширане на автоматите.
Рекламните ни площи са креативна и модерна идея за иновативен рекламен подход и силно визуално въздействие в локална заобикаляща среда, което Ви дава предимства да достигнете повече плътност на Вашите послания.
Брандиране и индивидуален дизайн върху автоматите – изготвяне и поставяне на лого или цялостно брандиране на машините и/или на конструкциите по Ваше индивидуално желание;
Брандиране и индивидуален дизайн върху чашите – изготвяне и поставяне на лого или цялостно брандиране на чашите с Ваша реклама, послание или покана за събитие;

Вендинг автоматите са практични, модерни и удобни за всяко място и за всички!
Подходящ избор са за офиси и административни бази, производствени помещения и цехове, социални заведения, болници, училища и други учреждения, гаражи, складове и халета – винаги на една ръка разстояние.

Не се колебайте да се свържете с нас!
Очакваме Ви!

За повече информация и детайли:

„Си Вендинг Спот“ ЕООД
https://www.sivendingspot.com
#TASTEofEMOTION

indian sexvideo